29 augusti 2010

Sweas första coffeemorning, 25 augusti

Sweas första coffeemorning efter sommaren gick av stapeln idag och denna gång träffades vi hemma hos Helen Hurtig. Tidigare har vi alltid varit hemma hos Elisabet, men eftersom hon nu flyttar till Beijing så får vi flytta på oss. Det är flera som har erbjudit sig att ha det hemma hos sig, så det skall säkert lösa sig.

Idag var vi nästan 20 personer, vilket är mycket nu när Swea-skaran decimerats från drygt 70 till cirka 50 personer. Första gången vi ses brukar alltid vara populär eftersom hela sommaren har gått sedan vi sågs senast. Mycket att ta igen.

Elisabet bodde i Bangsar och nu var det roligt att få komma till Ampang. Helen bor precis brevid tvillingtornen här i KL, så mer centralt kan man nog inte komma.

Sweorna här är en salig blandning av tjejer i allt från åldern 25 till 65 år. Medelåldern ligger på cirka 40 och det är rätt ungt för att vara Swea. Tror att det är typiskt för vår region. Hit kommer inte familjerna för att bosätta sig, utan för att vara ett par år. De flesta tjejerna är mitt i karriären och efter ett par års tjänstledighet åker de hem och jobbar igen. Flera studerar och några få jobbar även här.

Vi fick oss en trevlig stund och det blev mycket insamlande av pengar till vår stundande kräftskiva som blir den 4 september. Årets höjdpunkt inom Swea KL :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar