29 augusti 2010

Husvisning i Cheras

Idag, lördagen den den 21 augusti, tog Michi och jag oss en liten utflykt till Cheras för att titta på ett nytt område med hus som vi fått ett reklamblad om. Inte för att vi skall köpa något hus, men vi tycker båda att det är så kul att åka och titta. Jag blev väl lite skadad när jag jobbade på Wallenstams fastighetsbolag i 14 år :o)

Cheras ligger ca en halvtimme från oss söderut mot Singapore, och det är ofta väldigt mycket bilköer åt det hållet. Helt fel läge alltså, som ju alltid är det första man skall titta efter.

Husen i sig var i alla fall helt fantastiska. I köpet ingick pool, jacuzzi inne OCH ute och ett helt inrett gym. Storleken på husen var ca 600 kvm i tre våningar med hiss inne!!! Helt sjukt. Detta fick man till ett pris av ca 7 mkr.
Alla rummen var hur stora som helst, garderober som man kunde gå in i för att byta om, säkerhetssystem som inte var av denna världen.

Här kan man få nästan vad som helst för pengar som hemma bara skulle motsvara en något större villa än standard. Att läget var fel här påverkade egentligen inte priset eftersom de sätter ett kvadratmeterpris som är samma nästan var du än köper i KL. Möjligen i centrum att det är lite högre priser.

På vägen hem passerade vi ett jätteskruttigt område och en liten kille gick och drog på ett stort lass med fem stora tunnor. Området låg cirka två minuter från de tjusiga husen. Man kan bara konstatera att kontrasterna är stora. Det blev i alla fall en väldigt rolig utflykt! På kvällen var vi hemma hos en göteborgsfamilj som nyligen flyttat hit, Claudia och David.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar