16 maj 2010

Vi besöker Michi på Pantai Hospital

Idag, 15 maj, åkte Anna och jag och besökte Michi på Pantai. Han ligger i block D, våning 6, rum 602. Här kan man välja om man vill ha enkelrum eller om man vill ha delat rum. Priset för ett eget rum är 288 RM per natt, dvs ca 600 kronor. Då ingår tre mål mat om dagen, plus fika. Däremot får man ingen handduk, det får man ta med hemifrån!

Vi stannade till i en liten affär innan vi gick upp och köpte med lite frukt. Michi har ju inte haft så mycket aptit nu, men frukt brukar han vräka i sig. Han ser lite smal ut nu... Anna, som vi kallade vår lilla groda när hon var lite, tyckte vi skulle köpa en mjukisgroda med oss också :o)

Michi verkar inte så sjuk i alla fall och det känns ju skönt. På sjukhuset tar de blodprov varje dag och räknar de vita blodplättarna. Man skall ha ett snitt på 250 och Michis var nere på 83 som lägst, men nu har det vänt upp och var idag 108. Det går åt rätt håll nu och dessutom är febern helt borta. Skönt! Rätt tråkigt att ligga på sjukhus även om jag tror att det varit rätt bra. Dels har de koll hela tiden, dels kan han bara vila. Är man hemma blir det bara att man gör massor och framför allt hamnar framför datorn och jobbar! Nu har han kunnat sova och sova och sova. Resultaten har hittills visat negativt på dengue, men läkarna tror ändå att det kan vara det. Skumt!

Anna kunde också stolt visa upp sitt körkort som vi varit iväg och hämtat idag. Nu har hon sitt P-körkort som hon skall ha fram till 11 maj 2012, för att sedan få ett "riktigt" körkort.

På vägen hem stannade vi till på apoteket i Desa Sri Hartamas för att köpa gikttabletter till Michi. Det som är roligt här i Malaysia är att man överallt kan få rabatt, även hos läkaren eller till och med på apoteket. Här har Michi förhandlat sig till 10 % rabatt! Ingenting är omöjligt :o)

På kvällen skulle Anna på konsert på Bukit Kiara-klubben med några kompisar och se DJ Pitbull. Först skulle de träffas hemma hos hennes kompis Laila och Anna fick köra dit. Det var första gången jag åkte med henne och det gick jättebra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar