16 maj 2010

Michi på permission

I söndags, 16 maj, blev inte Michi utskriven från Pantai som han först blivit lovad, men han fick i alla fall permission så att vi kunde gå ut och äta middag. Nu har Michi dessutom fått bekräftat att han har dengue. Det finns tre olika denguemyggor och den som stack Michi verkar ha varit av den snällare sorten, som tur var. Ändå är han jättetrött och har smalnat av eftersom han inte har haft någon aptit på ett par veckor.

Barnen hade redan hunnit äta när Michi ringde mig vid halvåttatiden på kvällen och berättade att han fick smita ut ett par timmar, så jag hoppade in i bilen direkt och åkte till Pantai och hämtade honom. Vi åkte till en vietnamesisk restaurang på Jalan Ara. Det var ganska tomt där och rykten säger att de skall flytta, men maten var jättegod!

Vi åt prawn cakes, mjuka räkkakor med chili och buljong på, Spännande. Sedan fick vi in biff som kokades i en kokos och som värmdes det sista vid bordet. Åt givetvis också färska vietnamesiska vårrullar.

Avslutade med vietnamesiskt kaffe. Så otroligt bittert!!! Fick något de kallade mjölk till, vitt och segt som sirap, men jag tror att det kan ha varit rörsocker... Mer socker än mjölk i alla fall. Mysigt att få en liten date med sin man nu när han varit borta i flera dagar! Imorgon blir det blodprov och koll av levervärden och sedan skall han få komma hem. Härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar