16 maj 2010

Soft Touch Malaysia inviger sitt kontor 13 maj

Torsdagen den 13 maj var det dags för Masbapub och invigning av Soft Touchs kontor på Mont Kiara Plaza. Både vänner och affärsbekanta var inbjudna till en pubkväll med turnering i ishockeyspel.

Gästerna började anlända vid sjutiden och vid åtta började det bli fullt och Michi hälsade välkomna. Kycklingvingar, vårrullar, nudlar, snacks, öl och vin fanns i överflöd.

Lotte, till höger, jobbar med Masba - Malaysian Swedish Business Association. Till vänster har vi Lotta med snygg klänning. Det var rätt festligt för tre personer kom i Desigual-klänningar. Mycket populära här nu.

Folk satt snällt och lyssnade när Michi pratade :o)

Så klockan nio var det dags för hockeyturneringen att ta sin början. Vi hade fått dela upp den i två grupper - en för lokala och en för svenskar - annars hade det nog inte varit så rättvist... Första paret ut var Martin Jonsson och Peter Karlsson.

Det var mest killar med i turneringen, så medan de spelade hann tjejerna ta lite mat. Här är Jeanette, Eva och Elisabet.
En enda tjej ställde upp i turneringen och det var Eva Linder. Hon kämpade väl! Här uppbackad av Göran Eriksson.

...och vi andra minglade runt :o)

Här följde sedan en hård kamp mellan Hans Molin och Jonathan som praktiserar på kontoret. Jonathan var även domare så det var väl tur att Hans fick vinna.
Maria och Hans följde tävlingen med spänning. Hans som jobbat på Volvo, flyttar nu hem till västkusten igen.

Efter grundomgången för alla svenskar var det dags för den lokala turneringen. Här ser vi Danny, som är vår kontaktman på banken här. Tätt bakom står Eddie som försett alla grabbarna här med vespor.

Jeanette, Peter och Eva tittade på och fyllde på för att undvika vätskebrist i detta varma land.

Så fick Michi till slut kröna kvällens vinnare och det var Martin Jonsson. Grymt jobbat!

Hela kvällen gick jättebra, men vid elvatiden orkade inte Michi mer efter all feber han haft i veckan. Väl hemma var febern uppe i 39,4 så han var tapper i kväll. Resten av gänget fortsatte på kontoret och siste man lämnade strax efter ett. Lyckad kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar