08 mars 2012

I Chinatown med Jessika

Startade morgonen med ett besök på Bodytone och ett träningspass med Power Circuit. Det var tyvärr en instruktör som inte var så bra och som gjorde väldigt konstiga övningar. Bodytone är dyrare än många andra gym och jag köpte ett 30-kort sist där jag nu använt elva gånger. Skall köra klart de gångerna jag har och kommer nog sedan att sluta där. Nu är det så många saker jag håller på med så det blir nästan lite väl splittrat.

Efter gymmet blev det en snabb dusch hemma och sedan skjutsade jag Anna till Bukit Tunku. Alla tolvor i MKIS genomförde idag vad de kallar "skip a school day" eller skolkade som vi skulle säga på svenska. Efter sju skoldagar av tentor tog de sig helt enkelt ledigt och åkte hem till en klasskamrat och grillade. Det är tydligen lite av en tradition. Anna gick till skolan första lektionen, hade en håltimme och skippade två lektioner varav en där hon fick ok från sin lärare. Det var väl inte en så smart idé kanske, men eleverna här är så duktiga jämt och Anna har aldrig varit borta, så om detta är det enda bus hon gör på alla år så var det inte så mycket att bråka om...

Åkte sedan och hämtade Jessika för en dag i Chinatown. Hon känner till så mycket roliga ställen överallt och är också väldigt trevlig så det blir roliga dagar när vi sticker iväg. På bilden nedan är vi i en knappaffär, ungefär som KnappCarlsson i Göteborg, med allt man kan tänka sig i knappväg.



Det blev besök i porslinsaffärer, husgeråd, prylaffärer och en lunch på Old China Café. Klockan två stack vi tillbaka för Jessika hade ett möte inbokat.


Har ju glömt att skriva om den stora händelsen i Sverige förra veckan. En ny liten kronprinsessa föddes på morgonen den 23 februari och Victoria och Daniel har beslutat sig för att ge henne namnet Estelle. När lilla kusin Nicole föddes hade de samma namn som val, men det blev Nicole till slut. Lustigt! Nu heter deras båt Estelle istället, så nu kommer väl alla att tro att de är svenska rojalister som är ute i skärgården :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar