01 augusti 2011

Erika Theil här och middag på Rönnäng

I fredags fick vi besök av Åsas dotter Erika. Vi tog båten ut till Trefoten tillsammans med familjen Högstedt och lade oss på en ny sida på ön. Erika hoppade i land och, ovan vid båtliv så hoppade hon på en blöt och slipprig klippa och föll. Det såg riktigt illa ut, men slutade tack och lov bara med skrapsår på armar och knän. Mariana hade med sjukvårdslåda så vi kunde göra rent och plåstra om.

Lunchen blev medhavda mackor på ön.

Erika åkte hem med sjubussen. Michi och Anna skjutsade henne dit, medan jag var uppe hos några grannar, Göran och Eva-Stina. De hade flera vänner på besök och alla skall till Malaysia i höst då sonen till ett par skall gifta sig med en malaysisk tjej. Jag fick vara lite guide och berätta om vårt fantastiska land. Fredrik jobbade till åtta i kiosken och när han slutade tog vi båten ut till Rönnäng för en sista familjemiddag här i år.


Vi lyxade oss med förrätt i dag och alla åt skagentoast.

En trubadur, Lemon Legs, underhöll och var väldigt bra. Sötast var de små barnen som stod och tittade på honom hela kvällen i trappan.

Till varmrätt blev det moules marineres, skaldjurssoppa och kräftor.

Vi tog sedan båten över till Tjörnekalv, till Michis arbetskamrat. Där vi lade till låg en fiskebåt som hette Anna!

Det var första gången vi kom till Tjörnekalv. Det roliga var att hemma hos Peter var Magnus Lindberg, som är en gammal klasskamrat till Michi!

Sent på natten, vid halvtvå, i totalt kolmörker styrde vi båten hem till Rörtången igen. Lite läskigt när det är så mörkt men vi kom hem så bra :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar