21 mars 2011

Sweas Världsmöte, dag 1, 16 mars. Internationals förmöte

Första mötet ut på banan var Internationals eget förmöte. Redan innan de hann starta var våra praktikanter på plats och sålde lotter. Vi skulle ha två olika lotterier, ett på torsdag kväll och ett på lördag kväll.

Här ser vi regionordförande för OEMA, Östra Europa, Mellanöstern och Afrika, Ingrid Westin samt Monica Haglund som är regionordförande för VEMA, vilket står för Västra Europa, Mellanöstern och Afrika. Ingrid, stackaren, råkade senare ut för en så kraftig förkylning så hon helt tappade rösten. Kunde det bero på för många möten?

Vi funktionärer hade alla på oss våra tröjor med logo som jag beställt. Styrelsen tyckte att de var så fina så Lena fick hämta upp lite olika storlekar för provning. Egentligen var de inte till salu, men i och med att det var första dagen kunde vi göra en snabb beställning och hinna få dem levererade.

Det slutade med att vi fick sålt 9 extratröjor. Roligt att tröjorna blev så uppskattade. Tanken med dem var mer att vi skulle synas i mängden av Sweor och vara lätta att hitta.

Därefter började mötet och ordförande Åsa-Lena Lööf tog till orda.

Därefter började mötet som skulle komma att ta hela dagen. Närvarande var Internationals styrelse samt de sju olika regionordföranden.


Närvarande var också Sweas grundare, Agneta Nilsson. Här sitter hon brevid vår nya administrativa chef, Katri Olander Serenius. Roligt att ha fått in en tjej med så mycket energi och en stor portion humor!

Ingen rast och ingen ro. Tror inte att någon utomstående kan förstå hur mycket arbete som läggs ner inom Swea. Fokus vill alltid hamna på svenska hollywoodfruar. Visst kan man hitta ett par sådana i Sweas stora sällskap också, men många är hårt arbetande kvinnor som lägger mycket av sin tid och själ i att hålla denna stora förening igång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar