21 mars 2011

Sweas Världsmöte dag 1, 16 mar. Middag på residenset

Så var det dags för avslutningen på den första dagen med middag på residenset. Bussen avgick från hotellet klockan 19, mitt i värsta rusningstrafiken och det tog oss en dryg halvtimme att ta oss den korta biten hem till vår ambassadörspar, Per-Arne och Anette Hjelmborn.

Denna kväll var, utöver International, alla KL-Sweor inbjudna också.


Vi var nästan 50 Sweor som samlades på 6, Jalan Ampang Tengah. Tyvärr skall ju huset snart säljas eftersom den svenska ambassaden stänger till sommaren.

Med var Tove Sjövall, Malin Spratt - min klasskamrat från gymnasiet, då Malin Gustafsson, samt Hongkongs ordförande, Kairn Gibson.

Så var det dags för Per-Arne och Anette att hälsa välkomna.


Maten var efter malaysiskt tema och det fanns mycket gott att välja mellan.



Här är de fantastiska på att karva frukter så de ser ut som riktiga konstverk!

Vi hade också ett par killar med som stod och gjorde roti canai, ett gott, lite segt bröd som man river i bitar och doppar i curry.

Alla lät sig väl smaka.


Medan gästerna tog mat gick jag runt och intervjuade internationella styrelsen och kommittémedlemmarna inför presentationen som skall göras imorgon på vår mingelkväll vid poolen. Här intervjuas nytillträdde administrative chefen, Katri.

Åsa-Lena Lööf, vår internationelle ordföranden, tackade för maten...

... och Maria tackade Anette Hjelmborn för gästfriheten.

Efter en mycket trevlig kväll gick bussen tillbaka till hotellet vid halvelvatiden. Många trötta gäster nu med mycket jetlag i kroppen efter långa resor och stora tidsomställningar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar