21 mars 2011

Sweas Världsmöte, dag 1, 16 mars. Registrering

Så var det äntligen dags för skarpt läge för vårt världsmöte och det kändes otroligt skönt att få köra igång. Det har varit mycket arbete innan, och nu kommer allt det roliga! Åkte in och var på Marriott klockan sju på morgonen och arbetet började med att sätta upp vårt registreringsbord.

Nasha och jag körde första passet och vi öppnade registreringen klockan 8. Det kom en hel del Sweor till hotellet redan igår så vi väntade oss en mindre anstormning direkt på morgonen.

Vi hade placerat ut skyltar och "roll ups" för våra sponsorer så att de skulle få synas ordentligt.

Påsarna vi fått från Tigers var fullpackade med presenter, kartor och diverse information och skulle delas ut till varje anländande Swea.

Vår allra första registrerande Swea var, passande nog, Agneta Nilsson och sedan följde övriga från Internationals styrelse. Här ses Karin Gibson, Ingrid Westin, Ann Winstanley och Margareta Talerman.

Gunilla hade fantastisk koll på alla listor och det fanns nog inte något man kunde fråga efter som inte gick att få fram i listform :)

Så började Sweor från hela världen att anlända. Det var en otroligt häftig känsla att få se dem alla. Många har vi mailat med och utbytt mycket information med innan mötet och det var så roligt att få träffa dem personligen!

Vid registreringen började vi också att sälja våra lotter och den första som köpte en lott vann sedan också, så det var ju extra roligt!

Nasha hade fixat hjälp till vårt världsmöte genom ett samarbete med ett gymnasium i Karlstad. Amanda, Julia och Sofia är i KL några veckor för att jobba på Malai Adventure och får också vara med och se hur Swea fungerar.

Hela dagen hade vi en ström av besökare och totalt är det 163 hitresande Sweor. Några kom ifrån Israel och är egentligen inte tillåtna att komma hit, men som svenska medborgare och med svenskt pass gick det bra. Vi fick dock stryka Israel från programboken och från våra namnbrickor så att det inte skulle sticka i ögonen på någon. Vi kallade dem för Sweor från "det hemliga landet" istället :)

Extra roligt var det att få besök av Elisabet som flyttade härifrån för cirka ett halvår sedan. Här med Linda som också hjälpte till med registrering och annat.

Inga namnbrickor har saknats hittills och bara en har varit felstavad, så vi får nog vara nöjda med det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar