12 juni 2018

Barry´s Boot Camp - vilket träningspass

Maria och jag gav oss ut på stan idag och passerade då Abbey Road. Vi var tvungna att ta kort på alla som gick på det berömda Beatles-övergångsstället. Det blev ett kort på Maria också. 


Här är själva studion där musiken spelades in.


Vi åkte sedan in till Westminster för att gå och lyssna på Supreme Court. Maria ville gärna se när de satt med peruker och caper. Det var dock fel ställe så vi gick vidare. På vår promenad passerade vi bland annat Downing Street där det numera är helt tillstängt.


Westminster Abbey, kyrkan för de kungliga bröllopen gick vi också förbi.


Till slut var vi borta på The Strand och High Court av Justice. Vi gick in och lyssnade på två olika rättegångar. En där tre personer utvisades från landet då de förfalskat dokument och genomfört skenäktenskap för att få in folk i landet.


Man kunde gå fram och läsa på listor vilka rättegångar som hölls under dagen.


Vi gick efteråt förbi Bush House på The Strand där Fredrik har sina föreläsningar.


När det var dags för lunch gick vi till Covent Garden. Mysigt ställe där jag var med Anna i julas.


Maria hade tidigare ätit på ShakeShank - ett hamburgerställe som hon föreslog. Riktigt goda. Tur vi hade gått mycket.


Vid halvfemtiden åkte Maria mot Gatwick för att flyga hem igen och jag åkte till Queensway för att prova Berry´s Boot Camp med Anna.


En timmes fruktansvärd träning. Det var så att man skakade efteråt. Som tur var hade Anna köpt varsin proteinshake till oss att ta efteråt för att bland annat förebygga träningsvärk. Idag var det bara ben som gällde. Åtta minuter med 12 kilo vikter på golvet och sedan åtta minuter intervaller på löpbandet. Detta upprepades tre gånger. Fick en high five av tränaren efteråt. Det trodde de inte en kvinna på 54 skulle klara :)


Efter träningen blev det bara hem och duscha för att sedan sticka ut igen. Vi skulle träffa Fredrik och Victoria på Iberica. 


Så mysigt att få träffa dem bägge två igen! Goda spanska tapas blev det till middag. När vi skulle hem stod Anna och jag utanför och väntade på en Uber. Anna stod med sin telefon i handen och uppmärksammade att en svartklädd kille med ryggsäck och tröja uppdragen upp till ögonen cyklat förbi tre gånger. Fjärde gången han kom tittade vi båda på honom. Jag tog tag i min handväska - en reaktion som sitter i sedan jag blev väskryckt. Anna kramade sin telefon. Så sträckte han ut handen och försökte rycka telefonen men fick inte riktigt tag i den. Då stack han med hög fart iväg och de kom ut från restaurangen och undrade vad som hände. Nu slutade det lyckligt, men det är ändå otäckt. Man är aldrig riktigt säker någonstans. Nu var vi ändå i Marylebone som är ett bra område...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar