11 juni 2018

Maria kommer och musikal i London

Michi åkte tillbaka till KL igår kväll och hade varit ute med några vänner och ätit på ett nytt ställe som heter Burning Pit. Det var tydigen väldigt gott.



Här i London dök Maria upp framåt elvatiden och vi tog en kopp kaffe innan vi gav oss ut på stan. Anna hade gett oss i uppdrag att handla ett reseetui till en kompis som fyllde år så vi begav oss till Marylebone High Street.


Efter slutfört uppdrag stannade vi och tog en öl på en pub. Det hör liksom till när man är i London. Vi fortsatte sedan till St Christopher Square, detta underbara lilla torg nära Oxford Street. Där blev det lunch på en italiensk restaurang.


 '
Vi strosade sedan runt en stund på stan och hann med en kaffe på ett annat ställe. Vid halvfemtiden var vi hemma igen och slappade lite en dryg timme innan vi skulle iväg på vår inbokade musikal. Maria var år1978 och hälsade på sina kusiner i USA och kom hem med en skiva av MeatLoaf. Vi kunde varenda låt utantill och kan det fortfarande. Nu har det kommit en musikal som heter Bat Out of Hell baserad på deras låtar.




Musiken var fantastisk och vi kunde sjunga med i de flesta låtar. Vissa sitter verkligen i ryggmärgen. Handlingen var dock väldigt skum. Ingen musikal jag skulle rekommendera mer än för ett stort fan av MeatLoafs musik. Anna var vaken när vi kom hem vilket var kul så att hon och Maria hann prata lite också. Verkligen ännu en rolig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar