25 maj 2017

Öl-och matprovningskväll på Roost

Kristi himmelsfärd och Michi var ledig. Det blev fullt schema. Vi började dagen med ett besök på vår bank nio på morgonen, träning med Sara, in till KL Sentral och träff med revisorerna och sedan hem för att göra oss i ordning för kvällen. Idag var vi inbokade på en middag på danska Roost i Bangsar Baru. De hade ordnat en middag där de parat ihop fem rätter med fem ölsorter och Taps stod för ölen.


Maten var riktigt bra och väldigt mycket. Kändes som om man rullade därifrån. Här var vår förrättstallrik för fyra.


Vi blev totalt åtta personer: Michi och jag, Jessica F och Anders, Anna A, Ingvar, Susann och Gordon. Detta var en middag med många vi inte umgåtts med privat så mycket förr, förutom Ingvar, så det var riktigt roligt!


Inför varje rätt så kom en kille från Taps och presenterade ölsorten och en kille från Roost och presenterade maten.


En av rätterna var råbiff - en favorit!


Vi var så mätta när vi gick därifrån. En riktigt trevlig kväll med annorlunda koncept!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar