05 augusti 2012

Poängpromenad på landet

Tyvärr låg Rörtångens poängpromenad och grillkväll ovanligt sent i år så grillningen fick vi skippa, denna vår sista dag här. Efter att ha packat hälften och lämnat ifrån oss båtnycklarna gick vi i alla fall ner till lekplatsen för att delta i den årliga tävlingen.


Michi gick hårt ut i första grenen och borde väl nästan fått stilpoäng :) Första grenen var alltså crocket.



Totalt var det åtta grenar och poängen var ju inte så strålande när vi kom i mål denna gång. Det blev mer en batalj inom familjen.  Efter crocket, pilkastning, boll i små hål och pyramidburkar så ledde Michi med 6-2 och det var olidligt spännande.




Vi fortsatte dock att kämpa. Grenarna som följde var kast av stövel i spann, boule och golv med plastbollar och när vi gått runt hela banan så visade det sig att jag vann med 11-10. Lyckan var fullkomlig!




När målgången var avklarad var det dags att packa klart det sista och sedan gå den årliga rundan och säga hejdå till alla. Det blir alltid lite sorgligt eftersom så många tycker att sommaren är slut när vi åker. Kanske inte just för att vi försvinner, men det är ju alltid ett tecken på att skola och jobb närmar sig igen. Vi hamnade mitt i en regnskur när vi gick runt och någonstans hägrar väl ändå värmen igen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar