15 april 2012

Långfredag i Kuala Lumpur

När Anna och jag kom hem från Beijing hade Fredrik åkt iväg till Perhentian för att dyka med projektet Seasfire. Michi var ledig på långfredagen, den 6 april, och vi fick gjort massor av ärenden. Båda våra bilar står ju just nu så det blev till att åka taxi. Första stoppet var ner till Vincent i Chinatown där vi lämnade in en del av Annas tavlor för inramning. De måste fixas nu inför den kommande utställningen när allt skall bedömas och betygssättas.


På väg från Vincent såg vi sedan en man som sov på gatan med en sten som huvudkudde. Såg inte skönt ut!



Nästa stopp blev Old China Café. Jag går ju jämt dit när vi har gäster, men det visade sig att Anna inte varit där på flera år, så det blev ytterligare en av de sakerna vi får göra nu och bocka av innan hon flyttar.



Anna hade sedan bokat biljetter på Gardens så vi åkte dit och tittade på The Hunger Games. Alla pratar om de böckerna nu och även filmen och den var faktiskt riktigt bra.



Från bion skulle vi så gå och äta middag och jag gick till en bankomat för att ta ut pengar. Då stod Michi och pillade på en stor skärm där man kan söka butiker m.m. och lyckades på något sätt stänga av hela skärmen. Lite pinsamt!




Vi smög oss fnissande därifrån och hamnade sedan på Zouk på gatuplan och tog middag. En mysig och effektiv dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar