13 april 2012

Anna och Anki till Beijing, 31 mars - 4 april, del 4

På morgonen den 4 april fick vi gå upp kvart över fyra. Inte roligt! Speciellt inte för Anna som lagt sig vid tre. Elisabet skulle flyga till Hainan ett par timmar innan vårt flyg gick så vi åkte med henne ut till flygplatsen. Vår incheckning var inte öppen utan vi fick vänta ett tag. Anna var helt slut och lade sig på ett öde golv med huvudet på min ryggsäck. Helt plötsligt stormade det in 200 indonesier och Anna märkte ingenting. Det såg rätt kul ut :)



När vi väl kom på planet var hon inte mycket till sällskap heller. Sex timmar sov hon sig igenom. Som tur var så var planet nästan tomt så hon kunde breda ut sig :)




När vi kom tillbaka till KL hade vi fått gäster. Michis kompis Magnus, som var här för ett tag sedan och hälsade på ett par dagar, hade nu sin son Carl med kompisen Hugo på rundresa i Asien. Deras första stopp var KL och vi tog med dem ut på Souled Out för att testa lite olika typer av asiatisk mat.




Carl och Anna hade gemensamma ha-begär om bilen som stod parkerad utanför :)




Vi åkte sedan vidare till Backyard för att lyssna på lite live-band och ta en öl eller två.




Första kvällen, igår, somnade Hugo vid matbordet så nu fick vi hjälpa dem lite att komma in i rätt dygnsrytm. En dag till sedan bär det av till Langkawi en vecka för dem. De har mycket roligt framför sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar