30 mars 2012

Lunch på Bens i Publika, 28 mars

Så var det dags för vår sista tjejlunch innan Gunilla åker iväg till Indien på söndag. Denna gång provade vi Ben´s i Publika och Jeanette var med idag. Jätteroligt! 


Efter lunchen traskade vi iväg ner till B.I.G och tog kaffet där. De hade en otroligt fin kaffeservis som kan vara värd att titta mer på :) På väggen brevid där vi satt fanns denna fantastiskt roliga skylt. Det är väl bara underbart att man i Malaysia, som är ett muslimskt land, kan hitta skyltar som denna. Visst äter inte muslimerna fläskkött, man andra kulturer gör det ju så det är klart att man kan skylta med detta. Härligt att de olika kulturerna tillåts att samleva på detta sätt!!



Hittade en ny butik i Publika med namnet B Mine med fantastiskt fina kläder. Det visade sig vara en systeraffär till British India, men med lite annat sortiment och lägre priser. 


Anna skulle gå ut på kvällen med lite kompisar. Ett helt gäng på tio personer drällde in här vid elvatiden för en fördrink - man kan ju bara konstatera att vi har lite olika tider :) Sedan hade de så roligt här så de blev kvar hos oss i stället för att dra ner på stan. Så mysigt att ha dem här! Inte alltför ofta man somnar med musiken dunkande från bottenvåningen klockan halvtre på natten. Tur att ingen bor under oss...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar