14 februari 2012

Anna fyller 19

Den 9 februari fyllde Anna 19 år. Pappa ringde och jag sade: "Tänk att jag har så stora barn, så att Anna nästa gång fyller 20". Då skrattade pappa och sade: "Tänk att jag har så stora barn så de snart fyller 50..." Helt plötsligt fick det hela lite perspektiv och jag inser att sådär känner man nog hela livet :)

På morgonen - tidigt - gick vi in till Anna och sjöng. Hon hade redan fått Dallasresan hon gjorde i höstas både som julklapp och nu som födelsedagspresent, men det blev ändå ett par småpaket för syns skull och för att det är kul att öppna paket. Så fick hon springa iväg till skolan för att göra sin munta för IB Spanska.


På kvällen hade vi bokat bord på - surprise, surprise - Pressroom. Det var väldigt mycket ny personal nu så vi kände knappt igen någon vilket kändes lite konstigt. Menyn var dock bekant och lika god som vanligt.


När maten var uppäten kom personalen in med tårta och sjöng för Anna. De ställde dessutom villigt upp på fotografering. 


 Anna var jätteglad att bli uppvaktad!


Ute på terassen satt även familjen Wännström. Här är Anna med Aksel och Linus, två goa kompisar här.



Jeanette och Anders firade tioårig bröllopsdag här på Pressroom och vi är inbjudna att fira med dem på söndag med champagnebrunch på Ritz-Carlton. Tjusigt värre!




Mätta och belåtna åkte vi hemåt vid elvatiden. Skol- och jobbdag imorgon igen.

1 kommentar: