05 december 2011

STOMP och middag på stan

Lördagmornar innebär alltid frukost på balkongen. Oftast blir det bara vi två för Fredrik sover länge och Anna åker iväg och ger lektioner till en flicka som går i sjuan som behöver lite extrahjälp. Det blev en rolig kontrast denna lördag med palm i kruka och granris på räcket inför julen.



På kvällen hade vi biljetter till STOMP. Det är ett gäng som gör musik av allt. Soptunnelock, tidningar, färgburkar - ja precis vad som helst. Uppträdandet skulle starta halvnio inne i Convention Centre vid KLCC, så vi passade på att åka till stan för lite middag innan på The Apartment.




Ingen av oss var jättehungrig så det blev lite blandade tapas. Vi skrattade gott när tre av de sakerna vi ville ha var slut och klockan var bara sju på kvällen. Middagstiden hade just börjat. Malaysia i ett nötskal :)




På väg till Convention Centre ställde Anna och Fredrik upp sig för ett foto med tvillingtornen bakom.




Så var det dags för lite show. Michi och jag har sett STOMP på Scandinavium för många år sedan så det var spännande att se om det skulle vara lika bra nu.




Efter 1.40 vandrade vi nöjda ut från lokalen som tyvärr bara varit halvfull. Hela familjen gick och steppade och gjorde ljud av det mesta. Man blir rätt inspirerad :) Kul att komma iväg och synd att det alltför sällan är internationella uppträdanden i KL.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar