05 december 2011

Masbas julmiddag den 2 december

Fredagen den 2 december, snälla vänner att det redan är december!, var det dags för Masbas årliga julmiddag på Hilton med vår svenske kock Mikael Elwing. Michi hade köpt ett helt bord till firman, dvs tio platser. Anna körde Michi och mig till kontoret där det var samling för fördrink.


Andreas och Zel kom dit, så även Jimmie, Daniel med rumskamraterna Alexander och Albin, Lotta och Magnus samt Michi och jag.



Vid halvåtta anlände vi till hotell Hilton där det startade med drink innan middagen och alla gick sedan förväntansfullt och väntade på Luciatåget.



Svenska skolan har minskat mycket i omfång och antalet barn är mycket färre nu och dessutom mycket yngre. Det som brast i skönsång kompenderades dock av hur otroligt söta de små barnen var!



Så var det dags för middag och vi hade fått bord 26.




Allt som skulle finnas på julbordet fanns, även om vissa saker, som räkorna, tog slut väldigt snabbt. Det var också alldeles för långdraget med lottdragningen. I övrigt blev det en väldigt god och trevlig kväll. Avslutade med lite knäck och en marsipantomte.




Fram till ett på natten blev det sedan mycket dans och mycket salsa. Så roligt. Killarna var inte så dansanta så jag och Lotta var uppe mycket, men det var lika kul det. Vaknade till och med med lite träningsvärk i höfter och rygg dagen efter...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar