20 november 2011

Samba och lunch med Swea

Igår kväll, den 16 november, kom Mr Lee, även kallad PC-doktorn, hem till oss för Michis dator uppförde sig lite konstigt. Mr Lee är helt fantastiskt! När vi har problem med datorerna och ringer honom så kommer han hem till oss oftast samma dag. Det han inte har kunnat fixa finns inte och han ser alltid lika glad ut fastän han dyker upp klockan halvtio på kvällen. Inga dagar är för långa och inga problem är för svåra. 


På torsdag morgon gick jag iväg och tog en sambalektion. Det var mycket svårare än det ser ut framför allt för att det är så snabbt. Jag tycker jag brukar kunna hänga med på dans rätt bra och gillar koordination, men det är var tufft. Får träna lite hemma... Gick sedan direkt vidare till Asian Terrace där det var lunch för Swea och 21 personer var anmälda vilket är ovanligt många.


Eva Sjönell hade besök av sin mamma som skall stanna till ända efter jul. Kan ju vara härligt att komma från vintervädret hemma ett tag.



Asian Terrace brukar vara väldigt bra, men idag var lunchen ingen höjdare. Köttet jag fick in var segt och sönderbränt och det var ingen bra reklam för restaurangen alls. Ägarinnan bad om ursäkt flera gånger, men det hjälper ju inte riktigt. Vi som vet att det är bra återkommer, men övriga lär inte komma tillbaka.


På kvällen var det sedan dags för fransk konversation igen och denna gång pratade vi mat och bordsskick. Intressant när man kommer från så olika delar av världen. En av deltagarna är en äldre kines som aldrig ätit västerländsk mat t.ex. UNESCO har nu utnämt franska köket till första immateriella världsarv. Intressant!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar