15 juni 2011

Skolavslutning och middag hos pappa

Den 13 juni landade Anna, Fredrik och jag på Landvetter med någon timmas mellanrum. Pappa var där och hämtade oss och det var mysigt att vara tillbaka hemma igen. Det blev till att starta med uppackning, städa hela huset och åka och handla. Nu är vi tillbaka i "vardagen" igen och det konstiga är att det alltid känns som om man aldrig lämnat den.

På eftermiddagen vid fem var det skolavslutning nere på Aspenässkolan och Nicole spelade blockflöjt tillsammans med fyra andra under ett nummer. Alltid lika kul att gå dit och få lite sommarkänsla!

Fredrik och Victor hade varit iväg och spelat boll innan och nu fick Fredrik en liten beundrarinna brevid sig, som i och för sig var mer intresserad av bollen än av Fredrik :)

Efter skolavslutningen bjöd pappa på grillat hemma hos sig. Roligt att stråla samman och träffa hela gänget när vi kommer hem. Det var rätt kallt ute, speciellt för oss som kom från varmare ställen, så det blev till att sitta inomhus.

Thomas var på årsmöte på hockeyn och kom lite senare och fick äta resterna...

Kusinerna var lika glada att ses som alltid!

Det är alltid lika kul att se hur Fredrik och Victor, som bara ses med sex månaders mellanrum, direkt ringer varandra och seden lever i symbios första veckan. Knappt att de vill gå hem och lägga sig emellan. När vi kom hem var vi väldigt trötta och ingen var vaken efter klockan tio.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar