15 juni 2011

I Rom, 12 juni

Vår sista dag i Rom hade kommit alldeles för snabbt. Hans och Marika föreslog en tur till en sjö som låg en timme från Rom och det lät ju jättemysigt. Sjön hette Braccianosjön och vi stannade i den lilla byn Tregivnano för att bada och äta lunch. Vårt första stopp blev lunch på La Bianca Cucina.

Efter lunchen ville alla barnen bada. Själv kan jag inte säga att jag tyckte att det var riktigt så varmt. Kommer man från 37-38 grader som det varit nu i KL så känns 26 lite svalt. Emil och Fredrik hyrde kanot och var ute och paddlade en hel timme. Vi såg dem som små prickar vid horisonten. När de kom tillbaka var de rätt trötta.

I sjön hade de också byggt upp som en stor lekplats med gigantiska upplåsta ringar, bollar, balansbrädor m.m. Ellen var där och hoppade upp och ner hur mycket som helst och när killarna paddlat färdigt så stack de till samma ställe och hoppade en halvtimme till. Framåt sextiden var det dags att vända åter mot Rom.

På kvällen var vi inte så hungriga så det blev lite god skinka och ost. Nästa dag skulle vi upp 3.30 för att åka till flygplatsen så det blev en rätt tidig kväll. Tre jättetrevliga dagar har bara svischat förbi och nu är det dags att återvända hem till Sverige igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar