28 februari 2011

Besök i fiskaffär i Selayang, 24 mars

I torsdags åkte Thelma och jag till ett ställe som skulle sälja väldigt bra fisk och skaldjur. Det låg i riktning mot Kepong i ett område som heter Selayang. Man åkte sedan mot Taman Intan Beduri och kom till slut fram till Seafood Garden. Här fanns allt i olika akvarium. Jag hade hoppats på att bland annat hitta hummer till lite bättre pris, men det var lika dyrt som på Cold Storage. Däremot handlade vi krabba. Får dock säga att fiskavdelningen i TTDI är minst lika bra och då slipper man åka så långt.

Allt var väl inte lika gott som vi såg. Här var till exempel en låda full med levande grodor. Kan ju inte säga att jag blev jättehungrig när jag såg dem...

I tisdags var Thelma på matlagningskurs med Mikael Elfwing på Hilton och temat var just seafood. När hon har varit på någon kurs där är det alltid roligt att få en middag med den maten för att testa vad som är gott och inte. Imorgon kväll kommer svärmor hit på middag. Då blir det rökt lax fylld med krabba, krabbsoppa, grillade tigerräkor med mango- och avokadosallad samt ett choklad- och jordgubbsflarn. Låter spännande!

1 kommentar:

  1. Mums. Skulle gärna vilja ha hennes recept på Peking Anka och det går. Kram

    SvaraRadera