16 augusti 2010

Sweamöte och kundträff i Verve Suites

Så var det dags att komma in i rutinerna igen. Måndagen var lugn. Gick och jobbade och det var riktigt roligt. Idag var det dags för det första planeringsmötet i Swea inför världsmötet vi skall hålla här under våren 2011 där vi räknar med 200-300 deltagare.

Vi träffades hemma hos Maria Kjellberg Harkins som är vår ordförande sedan ett år tillbaka.
Det är många detaljer som behöver diskuteras och hamna på plats redan nu trots att det är mer än ett halvår kvar. Tur att vi har Nasha som har egen resebyrå och som fixar allt med hotell och utflykter som skall ordnas.

Under dagen idag kom ett företag hit, Gothia Fästteknik, tillsammans med Anders Nordahl för att ha utbildning och konferens i Malaysia. De som kom var de säljare som lyckats bäst med att nå uppsatta mål ihop med Soft Touch. Denna första kväll hade vi hyrt Verve Suites takvåning med grillplats och ordnade middag däruppe. Först blev det en öl och visning av den fantastiska utsikten över Kuala Lumpur "by night".


Vi hade hyrt den stora grillen däruppe och ordnade barbeque. Det blev grillat lamm och oxfilé, potatisgratäng, såser, sallad och sedan färska frukter.

Från Soft Touch kom vi, Magnus och Lotta, Andreas och Zel samt Anders Nordahl och från Gothia var de fem; Niklas Fredrik, Daniel, Richard och Jan.

Som hjälp under kvällen hade vi Thelma och hennes systerdotter Joy. Det blev många varv hem till vår lägenhet för att hämta saker och värma gratänger m.m. men allt flöt på bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar