08 juli 2010

Första båtturen, 26 juni

Idag var det dags för premiärturen med båten. Vi åkte hela familjen och med oss hade vi Annas kompis Nicole och Catrine från Rörtången.

Första stoppet blev Rönnäng där vi tankade upp båten för sommarens turer.

Därefter fortsatte vi till Klädesholmen där vi skulle möte Kjell för att äta lunch.
Vi tänkte prova en ny restaurang som heter Kylen. När vi kom dit var det lite mer än halvfullt, men fick ändå beskedet att det skulle ta 1,5 timme att få in mat. Då bestämde vi oss för att bara ta en öl där och sedan åka vidare. När vi inte hade fått in ölen efter tjugo minuter så reste vi oss och gick. Första och sista besöket där denna sommaren!

Tog istället båten tillbaka till Rönnängs Brygga. Jag tog deras fantastiska fisksoppa och de övriga tog räkmackor. Dessa mackor är enorma och så översållade med räkor så att man knappt orkar äta upp dem. Tycker detta är ett av de bästa ställena vi äter på i vår skärgård.

Kul att komma ut hela familjen, för imorgon sticker båda barnen iväg i en dryg vecka. Fredrik skall till Stadium Sports Camp i Norrköping med Erik Eriksson från Örebro och Anna skall till Linda Göransson i Norrköping också. Där skall hon träffa Sandra, Cicci, Linda och Thea. Två av fyra nätter skall de tälta. Undrar hur det skall gå för dessa små expat-damer...
.
Efter fyra dagar i Norrköping skall Anna sedan vidare till Angelika i Stockholm. Fredrik sticker två dagar till Örebro med Erik efter lägret och båda kommer hem vid fyratiden måndagen den 5 juli. Så länge har vi aldrig varit utan båda barnen. Vad vi har tid att hitta på mycket kul :o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar