17 juli 2010

Åstol igen, 3 juli

Idag var det dags för den årliga middagen ute med våra Rörtångenvänner. Bord var bokat på Åstols Rökeri och vi tog vår och Bergins båt ut. Totalt blev vi elva personer i år.

Tyvärr blev vi lite besvikna i år. Rökeriet tar betalt som en riktigt bra krog med priser på varmrätterna på uppåt 250-300 kronor, men servicen motsvarar inte detta. Flera saker vi beställde in kom aldrig och när vi sedan skulle betala så kunde de inte sitt eget kassasystem... Dessutom höll de på att tillverka nya, snygga betongmöbler. Fastän klockan var över tio på kvällen var maskinerna igång och störde middagen. Förstår att det måste bli klart, men det kanske skulle vara någon begränsning i arbetstiden. Lämnade senare på kvällen lätt irriterade. Hade dock en trevlig avslutning med lite vin på vår altan tillsammans med våra grannar.

1 kommentar:

  1. Hej håller med dig angående priser men det allmänna kostnadsläget på råvaror har ökat så där har du en del av förklaringen Men ,,, du ni skulle informerat om att ni tyckte att servic var sämre än tidigare det är jättebra för alla resturanger att vet Och specielt just rökeriet med sommarpersonal ( stort byte detta året) Troligen hade ni fått konpensation och personalen lärt sig ,,, genom sina misstag ,, bättre lycka nästa ggr

    SvaraRadera