31 januari 2010

Besök hos Martin, Emma och Jesper

Den 2 januari 2010 var vi hembjudna till Martin och Emma och deras lille Jesper som om två dagar fyller 1 år. Sedan vi träffade dem senast har de flyttat och bor nu ute i Frölunda. Jesper hade blivit så stor och kunde nu ta några steg!

Martin, som är stor Frölundasupporter, hade ju givetvis införskaffat den minsta modellen av Frölundatröja som finns. Gäller ju att börja i tid.

Vi åt mat och fika tillsammans och jag tror att lille Jesper speciellt uppskattade chokladkakan han fick. Man har nästan glömt hur oerhört kladdiga de små liven kan bli av en enda liten kakbit.

Här är Martin och Emma i sitt kök. Emma går nu och läser svenska och förstod riktigt mycket och pratade lite grand. Hon hade jobbat extra på postsorteringen under julhelgen och då tvingats att prata en del. Bra träning! Det kommer nog att gå fort för henne att lära sig.

Emma och Anna turades om att hålla lille Jesper. Han är så jättesöt och inte speciellt rädd för främmande människor. Det gick bra för oss att få hålla honom lite också, och det gjorde vi gärna.

Till slut slocknade han. Då hade Emma en specialsäng från Filippinerna som han somnade gott i. Det var ju som att ligga i en hängmatta. Så skönt!

Senare i vår kommer hela familjen Leandersson på besök till Malaysia och Filippinerna, så det dröjer inte länge tills vi kan ses igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar