16 december 2009

Frukost på Carcosa 15 december

Idag var det frukost arrangerad av Masba på Carcosa. Detta är en typisk kolonialbyggnad från den engelska perioden och byggdes 1904. Den användes under lång tid som bostad åt den högste brittiske representanten i Malaysia, men har nu under flera år används som hotell och restaurang. Bland annat har man kunnat åka hit och dricka afternoon teak.

Nu har det i alla fall blivit bestämt att byggnaderna skall renoveras och hotellkontraktet, som löperut nu vid årsskiftet, har ej förlängts. Ingen vet riktigt vad det skall användas till framöver. Man får väl bara hoppas att de bevarar stilen och inte bygger Malaysias hundrade shoppingcenter.
Klockan åtta kom en tapper skara på cirka 15 personer för att äta frukost och få en rundvisning.
Efter maten fick vi titta på en fantastisk altan där middag brukar serveras och där Jeanette och Anders faktiskt hade sin bröllopsmiddag. Trevligt! Det var väldigt fin utsikt över tv-tornet och tvillingtornen.

Innan vi fick gå hem fick vi också ta ett tjusigt foto framför årets julgran i Carcosa.

Andreas var också med från Soft Touch. Michi skulle varit med, men nu börjar renoveringen av det nya kontoret så Michi ville vara på plats där. Nu är alla organiserade aktiviteter från Swea och Masba slut för detta året.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar