26 mars 2023

En avkopplande dag på Langkawi

Vi ville ta en frukost ute idag, men det visade sig att alla frukostställen var stängda på grund av att Ramandan precis börjat. Det är klart, de får ju inte så många kunder eftersom muslimerna måste äta efter solnedgången och före solen går upp igen. Vi hittade i alla fall ett ställe till slut, The Nest, nere på Pantai Tengah. Det är egentligen en bar, men barer måste stänga hela månaden när det är Ramadan och de flesta restauranger får inte öppna förrän klockan fyra. Många regler att förhålla sig till och det kan inte vara lätt att driva en affärsverksamhet här.


Vi hade sedan en lugn dag hemma vid huset. Alan kom och kollade på vårt tak då vi haft en läcka i vårt sovrum och en vägg behöver målas om. Vi fick också hit Suncon som fixade luftkonditioneringen som lagt av i vårt sovrum. Tur vi har en fläkt också.


På kvällen åkte vi ner till Ambong Ambong för en titt på solnedgången. Det är en fantastiskt utsikt där uppe.


Inte mycket att klaga på...


Det blev sedan tapas på spanska La Bodega. Hemma möttes vi sedan inte bara av Shadow utan även av den här krabaten.


Anna är nu tillbaka i Maidenhead hos sina två killar. Fredrik har fått ont i sitt ena knä. Det har väl blivit för mycket träning inför ett halvt maraton som är planerat till nästa söndag. Vi får väl se hur det går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar