24 mars 2022

Mer möbelflytt och träff med Peter

Det har varit otroligt roligt att måla den här bilden. Det är ju efter nummer så talang behövs inte, bara noggrannhet. Sista veckorna har det inte blivit så mycket, men i morse så gjorde jag det sista. Den blev riktigt fin!


Innan lunch körde Thelma och jag iväg med en fullastad bil, tömde snabbt sex lådor och åkte sedan tillbaka för att fylla dem igen


Väl hemma tömde vi nu första hyllraden i vårt förråd. Tre kvar. Just sådant här är svårt att flytta då det är så mycket pill.


Fick även tömt fyra av fem skåp i kontoret. Skönt när det börjar bli klart i vissa rum.


En bokhylla i sovrummet är också redo att flyttas.


Vi beställde sedan en van och tog över ett kylskåp och vår grill. Nu är de på sin nya plats.


Handlade drickor i den lilla butiken i Almaspuri och fick leverans till dörren.


Efter ytterligare några lådors uppackning så tog vi oss hem vid sextiden. Halvsju kom Peter för att prata med oss om flytt av saker till Europa. Det är ju så otroligt dyrt nu jämfört med tidigare. En container hem kostar cirka 20,000 USD och det är ju möblerna inte ens värda. Vi gick i alla fall igenom lägenheten och pekade på sak efter sak och fick säga vart det skulle skickas. Nu skall vi säga till en vecka innan de ska komma och hämta allt. Imorgon skall vi ha möte med de nya köparna så vi får väl se vad de vill. Vi funderar på om de vill senarelägga tillträdet? Kvällen avslutades med god middag på Mercat.


Anna och Erik har köpt ett förråd till sin terrass i Maidenhead. Spännande när det händer saker även där.

Just nu är det mer än nog med det projekt vi genomför här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar