31 augusti 2021

En dag på stan och middag med familjen

Michi åkte tidigt från landet i morse. Jag rensade kyl och skafferi och åkte därifrån vid halvtio. Tid var bokad på Carlanderska för en årlig kontroll. Hela Korsvägen var en stor arbetsplats när de nu bygger en station för Västlänken.


Parkerade sedan vid Heden och tog en promenad in till centrum. Fredrik behövde hjälp med att hämta ut ett nytt kort på banken och ett par saker skulle inhandlas. Göteborg är fint.


Fick böcker av både Åsa och Birgitta igår. Härligt att ha lite att läsa på den långa resan till Kuala Lumpur på lördag.


Var och handlade lite godsaker på Ica som skall med till KL samt lite extra att ha ifall vi behöver sitta i hotellkarantän. Köpte också en stor blomma som jag satte på mammas grav.


På kvällen tog vi med pappa och familjen Nilson till Piano, en restaurang i Lerum. Alla hjälper till så mycket så det kändes fint att få tacka dem ordentligt.


Vi promenerade ner och hem. Alldeles vid Aspenäskyrkan har det suttit skyltar uppe i flera dagar att det pågår filminspelning. Tova Magnusson sprang jag på häromdagen. Så lustigt när man oväntat ser en kändis för man tror att det är någon man känner. De höll just på att spela in och pappa märkte inget utan gick iväg och pratade och märkte inte att vi stannat. Det fick blåsa av scenen och göra om den och vi fick ta en annan väg. Lite roligt...


Det blev en riktigt härlig kväll. Inget nytt gällande Malaysia eftersom det varit helgdag där idag. Hoppas på att hotellbokningen blir klar imorgon så att jag kan logga in på MySafeTravel och fixa avgifterna. Har vi inte betalt dem kommer vi inte iväg och det känns ju som om det är lite utanför vår kontroll... Några dagar kvar i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar