29 juni 2021

Trettioårig bröllopsdag

Idag firar vi trettio år som gifta. Helt otroligt hur fort tiden har gått. Det har varit mycket kärlek, jobb, träning, god mat, resor, boende över världen, träning, många goda vänner, familj och framför allt resultatet: Anna och Fredrik. Så mycket vi har hunnit med!


Dagen började med spanskaprov. Det var läsförståelse, hörförståelse, föredrag, grammatik och skrivövningar. Spännande. Klarade det :) Behöver väl inte göra proven egentligen, men det blir en bra anledning till att sätta mig ner och gå igenom glosor och grammatik och gör att jag lär mig allt bättre.


Under provet ringde det på dörren och den här fantastiska buketten tillsammans med en flaska champagne kom från barnen.


En stund senare så kom även dessa ballonger från barnen. Jag har alltid tyckt att det såg så kul ut med små ballonger i en stor och nu fick vi det.



När det var dags för middag hade Thelma dukat så fint. Hon hade till och med hittat servetter med hjärtan på.


Thelma fick ta ett foto på oss, uppklädda och fina med våra presenter. Vet inte vem som tycker det är roligast med fotona, vi eller Thelma. Ibland dyker de upp på hennes Instagram eller Facebook :)


Klockan sex var det dags att öppna skumpan som barnen hade skickat. Vi fick titta på en halvtimmeslång video som de hade gjort och planerat sedan länge. Filmsnuttar och meddelanden kom från när och fjärran, från syskon och föräldrar, nära vänner och släktingar, gamla KL-vänner och nya. Tårarna rann och ibland fick vi brista ut i gapskratt. Vilket minne att spara!!! Helene sjöng sången hon skrev till vårt bröllop. Så jättekul!


Vi satt nog en timme med barnen och hann sedan prata med några fler vänner innan middagen. Det blev hummer thermidor och oxfilé med potatiskaka och gorgonzolasås. Efter det var vi nästan i koma. Nu har vi bestämt oss för att strunta i visum och sprutor ett tag och ta oss till Europa. Längtan efter familj och vänner blir för stor. Nu ska vi söka utresetillstånd. Håll tummarna för att något kan falla på plats innan vi kan lämna Malaysia ett tag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar