30 maj 2019

Sommarmingel med Swea

Började dagen på ett styrelsemöte med Swea nere i stan. Fick sedan snabbt åka tillbaka till Mont Kiara för att fixa lite saker med banken innan hemresan. Så tillbaka ner till stan igen för att gå på Sweas sista sommarlunch. Mycket flängande!



Kul att så många kom. Vi var 17 personer som hann säga hejdå till varandra innan alla börjar åka hem.




Flera hade hjälpts åt att fixa maten och Anna-Lena hade gjort världens sötaste små sweakakor!




Michi hade varit ute på landet och kollat till det plus att han och Ingmar var iväg och köpte en dörr som vi skall sätta in i köket. Med den kan vi lätt gå ut på terrassen med alla saker utan att behöva skicka genom fönstret som vi har gjort i alla år.



På vägen hem stannade han till vid Kungälvs nya shoppingcenter, ett ställe ungefär som Allum. De hade en fantastisk fiskaffär, så han passade på att handla lite till ikväll. Anna kommer en snabbis till Lerum för att träffa honom, eftersom han inte kommer med till London i mitten av juni.




Har hållit på och fixat med lägenheterna idag också. Vår hyresgäst som flyttade för det var vattenläcka har fått problem i nästa lägenhet också. Nu var det tack och lov mer småsaker som ett duschhuvud som sprutade vatten åt alla håll, det läckte under ett handfat, handduschar läckte och en varmvattenberedare hade problem. Nu har det gått troll i alla lägenheter känns det som... Tur att det inte kostar en förmögenhet att fixa det här i alla fall!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar