11 juli 2018

Heldag i Danmark och färja hem

Michi skickade lite bilder inne från hotellet och det såg mysigt ut. Kul att alla var nöjda. Det var många hotell i Skagen som var mer som vandrarhem med dusch och toalett i korridoren. Det känner jag att vi har blivit lite för bekväma för nu.




Michi bokade om båten från åtta på kvällen till fyra så de skulle komma hem i rimlig tid. Under dagen blev det promenad i sanddynerna runt Skagen.



Ett besök blev det även till St Laurentii kyrka. Den byggdes i slutet av 1300-talet och stängdes under 1500 talet. Sanddynerna runt Skagen flyttade så mycket på sig så det blev nästan omöjligt att ta sig till kyrkan. Nu finns bara tornet kvar.




Bilderna ser nästan ut att vara tagna i en öken.



Michi och familjen Pattu åkte sedan hem till Lerum. Själv hade jag legat i lika hög feber idag. Åkte helt omtöcknad till jouren i Stenungsund i går kväll och fick penicillin. Nu hoppas vi den kickar in. Fjärde dagen med mer än 39 grader. Ovanligt som vuxen. Bergins, Högsted och Kristiansson hör alla av sig regelbundet och det känns skönt eftersom jag inte riktigt vetat vad som var upp eller ner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar