11 mars 2017

Brunch och bio

Tog mitt pick och pack i morse och pussade Fredrik hejdå. I kväll åker han till Marbella för att träffa Victoria. Åkte hem till Anna och vi promenerade sedan iväg till Fego på St John´s Wood high street där vi hade en brunchdate med Caroline H. Vet knappt när jag såg henne sist. Anna har ju ätit middag med henne och Madeleine ett par gånger. Det var så mysigt att få äta med dessa två tjejer!


Det fick bli ett litet kort på bara tjejerna också.


Anna och jag åkte sedan in till centrum för att göra lite ärenden. Bland annat var vi och tittade på present till Helenes 50-årsdag. Vi kom på att vi var lite biosugna och gick och köpte biljetter till Lion som vi hört skulle vara så bra. Det var den också!


På kvällen hade Anna tänkt att vi skulle gå ut och äta på en fonduerestaurang, men nu hade vi hittat på så mycket i flera dagar så vi stannade hemma istället. Vi kollade på Slumdog millionaire och hade en kväll i tv-soffan. Väldigt skönt!


Fredrik skickade foto från Malaga där han blivit upphämtad av Victoria och fick sedan middag hemma i Marbella. Låter som om han har det rätt bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar