19 augusti 2016

Till Langkawi - första gången i höst

Så var det äntligen dags för oss att åka upp till Langkawi igen efter att ha varit borta i två månader. Jag åkte ut till Subang från Mont Kiara och Michi kom från Bangsar South. Jag var där lite tidigare och gick igenom till incheckningsdisken. Först fick jag öppna resväskan för de hade sett något misstänkt - det var beslag som Michi köpt i Sverige till våra skåp i utomhusköket. Det gick alldeles utmärkt att checka in fastän Michi inte var på plats med sin legitimation. I Malaysia funkar det mesta - eller inte..?


När vi kom till Langkawi var det mycket som såg konstigt ut. En av lyktorna som hängt på en pelare stod på marken och glaset var trasigt. Spisen var urplockad ur bänken på baksidan. Den brasilianska grillen stod på snedden med en stol framför och vår nya fläkt som stod ovanför var borta. Imorgon får vi kolla med de som hjälper oss om de varit här och gjort något.


Anna åkte hem till Sverige idag för att umgås lite med släkten. Svenska damerna spelade fotbollsfinal mot Tyskland och det visas ju inte på svensk tv, men Anna hade datorn med och 4G på telefonen så hon kunde följa matchen ändå. Tyvärr blev det förlust, men ändå silver!


Själva promenerade vi upp till Katie och Jonathan för lite grillning. De hade även med yngste sonen Barnaby och hans kompis Max. Roligt att familjen Spinks var här samtidigt. Det är vi inte så ofta, men när det händer försöker vi ses mycket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar