14 april 2016

Mot Langkawi med pappa

Vi hann med lite frukost tillsammans innan Michi vandrade iväg till jobbet. Tyvärr hade han fått lite ont i ryggen igen efter allt stillasittande i bilar, flyg och på möten. Som tur är verkar det vara i musklerna och inte i diskarna. Det blev ett besök hos kiropraktorn och sedan mådde han bättre!




Pappa och jag åkte ut till Subang och flög upp till Langkawi vid tvåtiden.



Vi skrattade gott när vi kom fram för rätt som det var dök Rentokil upp, motsvarande Anticimex. De kommer och sprayar eller röker ut alla denguemygg varje månad för att vi skall vara på den säkra sidan. Det kan inte finnas en enda överlevande mygga efter en sådan attack... Även pappa och jag låste in oss för säkerhets skull.




På kvällen åkte vi in till Kuah för att dels handla lite, dels äta middag på Alans fiskrestaurang. Pappa fick smaka på alla godsaker som vi brukar beställa in och han ser ju rätt nöjd ut! Det var inte så mycket att göra på restaurangen denna kväll så rätt som det var kom ägarens fru och slog sig ner hos oss och pratade och pratade och pratade. Ibland blir det lite mycket :)




Väl hemma bröt vi oss in i Michis Man Cave och tog foton där vi höll massor av flaskor för att skrämma honom. Då visade det sig att han försvunnit upp till våra grannar Pattu och Sunandhini som hade party för det var Sri Lankesiskt nyår. När katten är borta...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar