26 mars 2016

Till Langkawi med killarna

Vaknade med foton av Anna i telefonen i morse. Hon åkte upp till Hälsingland med Angelika och Stanley igår och det hade blivit vinterbad. Det var ju till och med is kvar på ytan. Starkt!




Fredrik och hans vänner var ute igår och hade väl knappt sovit alls när det var dags att åka till Langkawi. De var beundransvärt pigga ändå, men de är ju bara 19...



Väl uppe på Langkawi så fick de hjälpa Michi lite grand. Detta är killar som aldrig har haft träslöjd. Fredrik har ju fått hjälpa till lite förr, men Rai och Mateo hade nog aldrig hållit i en såg. Det är inte så lätt som man tror...




Fram på eftermiddagen slog tröttheten till och Rai somnade på en solstol, medan Mateo och Fredrik flöt omkring på varsin solmadrass i poolen. Som tur var så var det molningt så de fick sova ett par timmar.



Här är Michis prototyp för vårt utomhusbord för att vi skulle kunna se ungefär hur stort det blir. Det kommer att bli riktigt bra!




Efter en middag på Cactus gick Fredrik och hans kompisar och lade sig. Michi och jag smög in i hans Man Cave och hade en liten smyginvigning.




Skönt att vara tillbaka här uppe och kul att se hur mycket som händer mellan varje gång nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar