27 december 2015

Middag hos pappa

Imorse när vi vaknade var det fullt med snö ute. Temperaturen hade fallit och flera centimeter hade lagt sig. Så otroligt roligt att få uppleva det innan vi åker!!!





En tjej i Kuala Lumpur, Lena, samlar på snöänglar och bad mig göra en. Det var rätt blöt och tung snö, men vad gör man inte för sina kompisar :)



Vi tog oss en tur till Allum idag då både jag och Anna fått presentkort dit och Michi var också iväg och tränade. På kvällen var vi bjudna hem till pappa på middag. han hade fått en kockrock med "Andaman Hills Chef Leif" broderat på av Michi i julklapp och den hade han på sig när vi kom. Han såg ju riktigt proffsig ut!



Det bjöds på goda revben med potatis och mos.



Hela familjen Nilson, vi tre och pappa och Gudrun var på plats.



Helene med familj uppvaktade Anna på hennes födelsedag också. Anna fyller ju inte förrän i februari så det var en rolig överraskning. Helene hade varit på Balders Hage i Alingsås och köpt två jättefina ljuslyktor som hon sett att Anna kollat på!




När vi kom hem vid nio var det packning som gällde. Imorgon bär det av igen. Vi hann också med att dela på den fantastiska osten som Victor varit iväg ända till Mölndal för att köpa. Bland den bästa ost jag någonsin har ätit!!!




Månaden som kändes som en evighet att ta vara på har försvunnit hur fort som helst. Fick inte rensat så mycket som jag tänkte eller träffat alla vi hade önskat. Får fortsätta nästa gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar