23 oktober 2015

Familjen Kronstrand på besök

I förrgår kväll kom familjen Jens, Josefine, Vera och Alva hit till KL efter några dagar på ön Rawa nere i södra Malaysia. De skall stanna hos oss i sex dagar innan de åker vidare till ön Pangkor Laut. 




Eftersom de bott här tidigare fanns det vissa saker de hade på listan och en var att äta på Bestari. Vi tog den vid plaza och åt goda roti canai och annat gott.




Alva och Vera var sedan på ett lekland i One Mont Kiara en stund och då gick Josefine och jag iväg och tog massage en halvtimme. Jag tog fotmassage - så skönt! När vi hämtat tjejerna blev det sedan lite fika på Secret Recipe innan vi promenerade hemåt.



Det är mycket fina utsmyckningar överallt nu för att fira den indiska högtiden Deepavali.



Hemma provade vi den nya formen och gjorde dumplings med fläskfärs, vårlök, riven ingefära, kinesisk kål och annat gott i. Nu skall de bara stekas och ångas lite.



Efter lite försnacks med våra dumplings promenerade vi iväg till Souled Out där vi mötte Anders för lite middag. Det var väldigt roligt att träffas alla igen!


Tur det kommer lite gäster så man tar sig till sina gamla vattenhål. Det är roligt att gå när alla blir igenkända och ordentligt välkomnade :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar