04 september 2015

Fredrik flyttar in på 313 Peninsula i London W1

Efter lite drygt 24 timmar i Sverige var det dags att stänga de tre resväskorna och ge sig iväg igen. Pappa skjutsade oss till Landvetter så vi kunde säga hejdå. Nu är jag iväg tills nästa fredag så det blir ju inte så länge den här gången. Hade fått i uppdrag att handla godis till Anna som hon skall ha med till gänget på Wistla - kan engelsmän verkligen gilla djungelvrål???


Vi installerade oss i väntan på nästa plan och rätt som det var kom det upp att planet var försenat. Tydligen dåligt väder i Amsterdam. Vi hade 1.50 på oss att byta så nu blev det lite nervös väntan. Cirka en timme försenade åkte vi iväg i alla fall och landade väldigt skakigt i Amsterdam. Ett stort gäng vänner i 55+-åldern var med på planet och drack vin och var väldigt högljudda. Helst Fredrik tyckte att de var väldigt störiga - han har ju aldrig sett svenskar som skall på typ charterresa...


Resan till London gick sedan bra och vi tog Heathrow Express till Paddington som bara är några hundra meter från barnens lägenheter. Anna mötte upp vid tågstationen och hade med sig nycklarna och det var nog ett stort ögonblick för Fredrik att få öppna dörren till sitt nya hem.


Anna hade varit så gullig och lagat mat när vi kom. Det var pasta bolognese och vi var hur hungriga som helst. Ingen mat hade serverats på planen så nu kurrade det i magen.


Hon hade också skrivit ett jättefint kort till killarna och köpt dem varsitt anteckningsblock från Regent´s så att de skulle få lite skolkänsla. Hon har verkligen hjälpt till mycket inför Fredriks flytt hit och ställt upp hur mycket som helst. Stort tack till Anna!


Vi fick låna lite sängkläder av henne också denna natt. Vi slocknade vid elvatiden efter en spännande första dag. Imorgon kommer Mateo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar