29 maj 2014

Award assembly MKIS

Idag var det award assembly på MKIS. Det är en samling som skolan har i slutet av varje termin för att dela ut diplom till elever som varit framstående i olika ämnen eller på olika sätt. Vi hade fått ett email att Fredrik var aktuell för att få diplom så både Michi och jag var bänkade på skolan vid halvett.


Det visade sig att Fredrik skulle få hela tre diplom! Först blev han utropad som bästa elev i sin årskurs i IB-engelska. Nästa diplom var för bästa elev i sin årskurs i IB-spanska.


De får riktigt fina certifikat för varje diplom.


Fredriks sista diplom var en ESLR: Self-Directed Learner. ESLRs är mer för olika egenskaper man har, än för ett specifikt ämne.


Hittade en skylt för varje ESLR och vad de står för och här är vad som gäller för Self-Directed Learner:


Mr Munroe på skolan tog ett kort på de stolta föräldrarna och vår duktige Fredrik. Kul när de får så mycket erkännande. Det gör ju att det känns mer värt att kämpa på.


På kvällen var jag sedan iväg hem till Ulrika Eriksson som snart flyttar till Seoul. Det var väl ett femtontal tjejer där som önskade henne lycka till och blev bjudna på vin och snittar. Sorgligt när vänner flyttar, men trevligt med lite tjejträffar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar