24 oktober 2013

Hem från Langkawi

Så var det dags för sista dagen på Langkawi denna gång. Tänk att vi varit här en hel vecka! Otroligt skönt! Vid lunch tog vi och åkte ner till Oasis för att se hur det blivit nu. Malaysierna som äger marken ville ta över restaurangen själva, precis som för Beach Garden, så Oasisägarna, Les och Jackie, fick göra om sitt hus till restaurang och flytta någon annanstans. Tanken var ju att de skulle hyra villa 6 från Moss, brevid oss, men så har det inte blivit ännu. Restaurangen var i alla fall mysig fortfarande och läget är lika bra.


Vid femtiden kom sedan en taxi för att hämta Bärbel. Vi flyger alla med olika plan. Bärbel ville inte flyga små propellerplan så hon flög med Air Asia, jag med Firefly och Michi med Malaysian Airlines för vidare flyg till Sri Lanka.


Det var väldigt klart när jag flög hem idag och här kan man verkligen en se en hel del av alla de 100 öarna runt Langkawi. Så fint det är!


Hemma fanns en sjuk Fredrik och Bärbel hade kommit fram bara en kvart innan mig. Thelma hade fixat torsk till middag och sedan var det rätt skönt att krypa ner i sängen med en bok och somna tidigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar