27 juni 2013

Anna åker till Spanien

Tala om att få en chock imorse!!! I Malaysia är man alltid två timmar innan på flygplatsen om man skall flyga internationellt, men Landvetter är så litet så en timme brukar räcka. Vi stack i alla fall så vi var där 1,5 timme innan flyget skulle gå. När vi klev in genom svängdörrarna var det kö hela vägen fram till dörren. Säkert 600 människor stod framför oss... Första tanken var att Anna skulle missa sitt plan. Kön snirklade sig dock långsamt framåt. 


Så upptäckte Anna att det stod SAS plus på hennes biljett och gick iväg och frågade vad det betydde. Då visade det sig att vi fick ställa oss i kön till Business Class och helt plötsligt var det bara tre personer framför. Vilken tur! Vi frågade SAS-personalen om något särskilt hänt, men de sade bara att nästan alla plan går samtidigt på morgonen så det brukar alltid vara lätt hysteriskt så tidigt. Bra att veta!




När Anna var avlämnad åkte jag hem till Lerum igen och Michi försvann en timme senare till jobbet. Fredrik hade feber idag så det blev inget jobbande. Istället åkte vi ut till landet med ett stopp på Allum. Fredrik hade vuxit ur alla sina långbyxor, hade inga badbyxor och ingen långärmad tröja. Som tur var hittade vi allt på en gång och var klara snabbt. Resten av dagen var vi på landet i regn.

Anna landade först i Frankfurt och åkte sedan vidare ner till Malaga där hon blev upphämtad av Pia på flygplatsen. Hennes lilla etta var jättebra och vi har redan fått lite foton från balkongen med fantastisk utsikt över medelhavet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar