26 november 2012

Anette, Jeanette och Ammi till Langkawi

Måndag morgon åkte jag ner till Langkawi flygplats för att hämta Jeanette, Anette och Ammi som kom resande för att hälsa på hos oss på Langkawi. Anette och Ammi är här en dryg vecka från Stockholm.


Det var jätteroligt att få visa huset. Jeanette är ju här för tredje gången på tre månader. Det är ju en trevlig tradition att hålla vid liv. Vi drog lott om rummen och Anette fick gästrum nummer 1, Ammi fick sova i Annas rum och Jeanette sov i Fredriks rum närmast havet.


Vi slängde bara snabbt in väskorna och åkte sedan ner till Pantai Cenang och åt lunch på en kinesrestaurang i närheten av Sunset Beach Resort.


Vi tog oss sedan en promenad på stranden och gick bland annat in på Frangipani och kikade runt.


Längst bort, förbi Holiday Villa, stannade vi och tog en drickapaus.



Klockan fyra hade vi sedan bokat en timmes massage på Alun-Alun och det var fantastiskt skönt. Anette är så kul när hon kommer tillbaka till KL för hon vet precis vad hon vill göra och det är rätt bra. Ett mål är bland annat en massage om dagen. Då kan vi bocka det för idag. Väl vid huset blev det ett dopp i poolen och provning av jacuzzin. Trodde att det skulle ha hänt lite saker i trädgården eller inomhus idag eftersom det alltid blir mer jobb när vi väl är här, men icke. Allt såg i princip ut som när vi lämnade i morse...


Så var det dags att snygga till sig lite och sedan blev det skumpa vid poolen. Måste ju välkomna dem ordentligt!



Vi tog sedan taxi ner och åt middag på Oasis. Där träffade vi Anis, som jobbade denna kväll. När vi ätit en stund hörde vi ett "hej" och det var vår nya granne Katie som var nere och åt alldeles ensam. Jonathan hade åkt tillbaka till Singapore. Hon kom och satte sig vid vårt bord och vi fick njuta av hennes fantastiska brittiska engelska och fick oss många glada skratt. Dessutom fick vi skjuts hem efter denna trevliga kväll :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar