01 september 2012

Dammiddag hemma, 30 augusti

En fullspäckad torsdag som ledde fram till en mycket trevlig kväll! Startade morgonen med ett bankbesök, tur in till stan för att köpa mer garn till min lilla virkning, tillbaka till Lerum och lite sopsortering samt handling inför kvällen.

Klockan 19.30 var det inbokad för den årliga dammiddagen när jag är hemma. Det var inte helt lätt att få ihop ett datum när man är sex personer, men till slut gick det.

Vi startade med en förrätt i havets tecken.


Anna lärde vi känna när hennes dotter Elina startade i vår Annas klass i fyran, syrran, Eva S och vi hade barnen hos dagmamma och dagis ihop, Eva J träffade vi när Anna och Lovisa började på Aspenässkolan och Lotta har vi också känt sedan dagistiden. Många års historik alltså!


Till varmrätt blev det en inbakad kycklingrätt där kycklingfilé i bitar, stekts med basilika och svamp. När man packade in det lades en stor klick färskost med örter och vitlök på toppen som smälte ner till en sås. Serverades med sallad och lite gratäng.


Avslutningen blev en hemgjord citrounmousse med björnbär. Riktigt roligt att få laga lite festmat! Det blev massor med prat, skratt och en riktigt trevlig kväll! Så roligt att träffa alla dessa tjejer igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar