21 mars 2012

Anna säljer sin bil

Sista dagen gick vi efter ett par timmar på stranden till Sun Café för att äta lunch. Personalen är jättetrevlig och maten väldigt bra. De lägger ner tid på att dekorera allt så att det skall se riktigt aptitligt ut. Här var det lite vitlöksbröd som hamnade på bild.




Som vanligt tog vi barracuda med spenat och potatisgratäng. Alltid lika gott!

Si



När vi kom hem på söndag kväll den 18 mars så fick vi höra att Anna klarat av försäljningen av sin bil i fredags. Michi skulle varit med, men vår försäkringsagent och köparen blev så försenade så Michi var tvungen att åka till flyget. Bilen läckte olja från styrreglaget, växellådan och motorn och Nissan ville ha 30,000 ringgit för att laga allt. Nu är ju Nissan lite dumma för de vill bara byta hela delar och sätta in original. För att fixa läckaget för styrningen skulle de ha 5,000 och när vi frågade vår mek-kompis så sade han 400-500 rm. Nu ska ju Anna ändå flytta till sommaren så vi kände att får vi sålt bilen så är det lika bra att slå till.


Stanley, vår agent, kom med en köpare, och det slutade med att Anna fick 10,800 ringgit. Hon betalade 22,500 för cirka 1,5 år sedan och det är väl lika bra att lära sig redan som ung att det är dyrt att ha bil :) Hon var i alla fall nöjd med vad hon fick och det var det viktiga. Bilen har funkat jättebra för det mesta och det har varit en enorm frihet för henne att kunna ta sig vart hon ville när hon ville. I London blir det väl tunnelbana istället.




När vi kom hem från Langkawi hade Anna även fixat middagen. Vi brukar skoja med henne och säga att hon bara kan göra pasta, men nu hade hon överraskat oss och gått ut på Arla.se och hittat ett jättegott recept på limekyckling. Hon imponerar! Hon kommer nog att klara sig när hon flyttar hemifrån...




Eftermiddagen ringde vi Helene som fyllde år idag och sjöng väldigt vackert på hennes 45-årsdag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar