11 november 2011

Med gänget till Langkawi, 3-7 november

Torsdagen den 3 november packade Madeleine och tjejerna ihop sig och åkte iväg till Langkawi en dag tidigare än oss. Vi hade bokat Sunset Beach Resort på Pantai Tengah som vår kompis Jeanette från början rekommenderade varmt och som vi också kommit att tycka mycket om. Här kommer lite bilder från det mysiga hotellet.







På eftermiddagen den 3:e var jag på MKIS på årets parent-teacher-conference och gick runt och pratade med barnens 15 lärare. Pust och stön. Ändå roligt att träffa alla så man vet vilka de är. Barnen presterar ju tack och lov goda resultat så man behöver inte vara så orolig. Tog mig också ett snack med Annas bildlärare som uppfört sig fruktansvärt i klassrummet. Det är bra ibland att de vet att man har ögonen på dem...


På fredagen hade Anna study hall, dvs som håltimme, efter lunch och tog sedan ledigt sista lektionen så kvart över två tog hon och Michi planet till Langkawi. 


Fyra timmar senare satt Fredrik och jag på planet till Langkawi som sista trupp. Anna och Michi hade tagit allt bagage så vi hade bara varsin liten ryggsäck och kunde åka direkt till Orchidria, den fantastiska fiskrestaurangen Vid Pantai Cenang. Det blev både hummer och tigerräkor till middag.




Det blev enormt mycket mat och det ena var mer fint upplagt än det andra. Räkor i vitlök, sötsurt och en specialsås och hummer med bara smörsås. Inte illa!







Mätta och belåtna vandrade vi ner till stranden och Anna visade familjen Hultman Reggae Bar.



Vi fick sitta på mattor på sanden. Michi gick iväg och handlade lite goda Caiphirina och annat och fick bli kvällens servitör.




Underbart att vara tillbaka på Langkawi. Så fort man sätter fötterna på marken så kopplar man av och bara njuter. Hela familjen behöver vila ut lite. Kan man dessutom göra det i goda vänners sällskap så kan det väl inte vara bättre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar