04 september 2011

Lunch i 1MK och Sweas kräftskiva

Karin var nu tillbaka i KL igen efter att ha varit i Hongkong och hittat lägenhet inför flytten dit. Vi passade på att gå ut och äta lunch tillsammans i den japanska restaurangen i 1 Mont Kiara. Vi blev totalt fem tjejer, Anna Bergste, Mica och Jeanette...

...och jag och Karin. Så roligt att ses!

I går kväll var det så dags för Sweas 8:e kräftskiva och för första gången kunde vi inte vara på residenset eftersom det numera är sålt. Istället var vi på restaurant Teeq på taket av Lot 10.

Vi samlades några tjejer vid sju för att dekorera stället och personalen ställde villigt upp och balanserade för att hänga upp lite kräftmånar.

Det blev lite dyrare i år för att det var på restaurant, 230 ringgit mot tidigare 170, men å andra sidan fick vi så mycket mer för pengarna. Först var det små canapéer och sedan sushi, lax, potatissallad, bröd, ost, efterrätter förutom kräftorna som vi tagit med själva. Jeanette hade gjort god citronsnaps också.

Vi fick sex bord till våra totalt 46 gäster och det blev mycket sjungande. Man undrar vad personalen tänkte om vår fina utstyrsel och all denna sång. Här är Mica och Hans, samt jag och Fredrik.

Så kom kräftorna in, köpta på Ikea för 65 ringgit paketet, och de var väldigt bra i år. Vi var fem tjejer som haft fem paket var i kylen på tining i tre dygn och nu var de helt perfekt tinade. Som alltid väldigt gott med kräftor även om man som göteborgare kan tycka att havskräftor skall det vara.

Alla högg in friskt och jag tror att alla 25 paketen gick åt till sista kräftan.

När middagen var slut lotsades vi in till nattklubben Roots. Inträdet var gratis för oss och vi fick gå in som VIP, så inga köer. Härligt! Häftig nattklubb - det är så sällan man går ut så nu så det var lite extra kul! Hemma vid tvåtiden på natten. Då var balkongen full av Annas gäster och hennes barbecuekväll pågick för fullt. När vi gick upp i morse låg det folk och sov lite här och var, totalt fem personer kvar. Kul att de vill vara hemma hos oss :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar